Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciƫle activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

Bluerabbit speeltoestellen
Jouw winkelwagen
0 producten

Over ons

BlueRabbitspeeltoestellen.nl; de specialist op het gebied van speeltoestellen van het merk Blue Rabbit en toebehoren. Op onze grote showtuin hebben we de diverse Blue Rabbit speeltoestellen opgesteld staan. Deze zijn te testen door jezelf en de kinderen. Ons team van enthousiaste en betrokken werknemers bieden je het beste advies over de Blue Rabbit speeltoestellen. Telefonisch staan we je van maandag tot en met zaterdag graag te woord. Ook ben je op deze dagen van harte welkom in Woudenberg, centraal gelegen in het midden van het land. Op onze grote showtuin kunnen je kinderen zich urenlang vermaken terwijl wij al jouw vragen beantwoorden en je helpen de beste keuze te maken. 

De houten speeltoestellen van Blue Rabbit zijn gemaakt van hoogwaardig geĆÆmpregneerd vuren en hoeft niet behandeld te worden. De ontwerpen van de Blue Rabbit speeltoestellen zijn doordacht en bieden urenlang speelplezier aan jong en oud. Het totale Blue Rabbit assortiment bestaat uit diverse speeltoestellen, schommels en aanbouwmodules. Voor elk budget en elk beschikbare tuinoppervlakte is er een geschikt Blue Rabbit speeltoestel. 

De Blue Rabbit speeltoestellen worden geleverd als bouwpakket. De zorgvuldig samengestelde handleiding zorgt ervoor dat ze eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Met de leukste accessoires - ook te zien op onze showtuin - maak je je Blue Rabbit speeltoestel helemaal af! 

1100
1100