Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciƫle activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

Bluerabbit speeltoestellen
Jouw winkelwagen
0 producten

Verfijn je keuze

Prijs

Min
Max

Blue Rabbit schommel

Een schommel in je tuin biedt urenlang speelplezier. Niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen is het heerlijk ontspannen op een schommel. De Blue Rabbit schommels zijn in diverse varianten beschikbaar: vrijstaande schommels, aanbouwschommels en een schommel in combinatie met een glijbaan. De Blue Rabbit schommels zijn van hout, een natuurproduct wat in elke tuin staat. Aan de Blue Rabbit schommels kunnen allerlei zitjes bevestigd worden, van babyschommel tot nestschommel, van schotelschommel tot turnringen.

1 - 9 van 9 Schommels
Producten per pagina
Sorteer op

KBT kabelbaan 'para' - rood

Nu € 89,95

KBT kabelbaan 'para' - groen

Nu € 89,95

Blue Rabbit @Swing - 208 cm

Nu € 179,00

Blue Rabbit Freeswing - 208 cm

Nu € 199,00

Blue Rabbit @Swing - 234 cm

Nu € 199,00

Blue Rabbit Freeswing - 234 cm

Nu € 219,00

Blue Rabbit @Challenger - 208 cm

Nu € 299,00

Blue Rabbit @Challenger - 234 cm

Nu € 319,00

Blue Rabbit Deckswing

Nu € 329,00
Producten per pagina
Sorteer op

Blue Rabbit schommel

Een Blue Rabbit houten schommel bestaat uit een montagedoos en een op maat gezaagd houtpakket. Het enige wat jij hoeft te doen is de schommel in elkaar zetten. De montagedoos bevat alle benodigde onderdelen zoals schroeven, schommelhaken en de blauwe koppelstukken. Ook zitten er bij elke schommel twee of meerdere grondankers om je Blue Rabbit schommel mee te verankeren; wel zo veilig. Alle schommelzitjes en acrobatische accessoires kun je los bijbestellen. Doordat er zoveel keuze in schommelzitjes en accessoires is kan iedereen schommelen: een babyschommel voor de allerkleinsten en een nestschommel die ook geschikt is voor volwassenen!

1128
1128