Beste bezoeker. Op zondag zijn wij gesloten. Vanuit onze christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag waarop wij geen commerciƫle activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk een bestelling te plaatsen. Graag zien wij je op een andere dag van de week terug.

Bluerabbit speeltoestellen
Jouw winkelwagen
0 producten

Verfijn je keuze

Prijs

Min
Max

Schommelzitjes

Een schommel in je tuin biedt plezier voor jong en oud. Binnen schommelzitjes is heel veel keuze; er is altijd wel een schommelzitje wat past bij jouw behoeftes. Of je nu een babyschommel, kinderschommel of schommel om als volwassene heerlijk in kunt relaxen, BlueRabbitspeeltoestellen.nl heeft ze! Onze schommelzitjes zijn geschikt voor alle soorten schommels, ook voor andere merken dan Blue Rabbit schommels. We hebben houten schommelzitjes, kunststof schommelzitjes, rubberen schommelzitjes en metalen schommelzitjes.

1 - 12 van 68 Schommelzitjes
Producten per pagina
Sorteer op

KBT houten schommelzitje

Nu € 9,95

KBT kunststof schommelzitje - rood

Nu € 9,95

KBT kunststof schommelzitje - groen

Nu € 9,95

KBT kunststof schommelzitje - blauw

Nu € 9,95

KBT kunststof schommelzitje - appelgroen

Nu € 9,95

KBT kunststof schommelzitje - turquoise

Nu € 9,95

KBT kunststof schommelzitje - roze

Nu € 9,95

KBT kunststof schommelzitje - lila

Nu € 9,95

KBT trapeze met ringen - metaal

Nu € 12,50

KBT multiplex schotelschommel

Nu € 12,95

KBT kunststof schotelschommel - rood

Nu € 12,95

KBT kunststof schotelschommel - groen

Nu € 12,95
Producten per pagina
Sorteer op

Schommelzitjes

Babyschommels

Zodra je kindje kan zitten kan hij of zij al heerlijk genieten van het buiten spelen en schommelen. Onze babyschommels zijn voorzien van een extra veiligheidsriempje waardoor je kindje veilig in de schommel blijft zitten. Diverse babyschommels zijn uit te breiden naar een peuterschommel en zelfs naar een regulier schommelzitje. Zo heeft je kindje niet alleen als baby plezier van zijn babyschommel maar vele jaren later nog steeds!

Duo-schommels

Samen schommelen is natuurlijk helemaal een feest! We hebben speciale duo-schommels zoals de metalen of kunststof dubbelzitten, maar ook op een nestschommel kunnen twee kinderen tegelijk schommelen. Kijk bij een nestschommel altijd hoeveel gewicht de schommel kan dragen, dit bepaald of er meerdere kinderen tegelijk gebruik kunnen maken van een nestschommel.

Nestschommels

Nestschommels behoren tot een van de populairste schommelzitjes. Op een nestschommel kun je met meerdere kinderen tegelijk schommelen, maar ook als volwassene kun je gebruik maken van een nestschommel om heerlijk in te ontspannen. Kijk bij een nestschommel altijd tot hoeveel gewicht deze kan dragen.

1130
1130